sebasuperb, :?:
Śruby do felg gdzie szukać
Zwiń
X
-
Śruby do felg gdzie szukać
Nie moge nigdzie dostać śrub do felg. Chodzi mi o śruby pełne do alufelg (bez dziurki)
ktoś wie gdzie moge kupić takie pasujące nowe do VW?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
proponuję tutaj www.alcar.pl - kupowałem u nich felgi do Fabii + śruby. Fakt, że komlet Enzo H.
Nie wiem jaka jest różnica w śrubach do felg "oryginalnych". Z tego co wiem może być inny kąt pochylenia płaszczyzny docisku na samej śrubie!!! To może zniszczyć felgę, albo pozostawić ją luźną.Była O2, Jest SuperB!
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez adalbertproponuję tutaj www.alcar.pl - kupowałem u nich felgi do Fabii + śruby. Fakt, że komlet Enzo H.
Nie wiem jaka jest różnica w śrubach do felg "oryginalnych". Z tego co wiem może być inny kąt pochylenia płaszczyzny docisku na samej śrubie!!! To może zniszczyć felgę, albo pozostawić ją luźną.
Orginały to chyba będą właśnie tylko zdziurką. Ale sprawdze czy są płłne srbrne.
Chciałem zamówić Borbeta (felga Rs jest Borbeta) ale nie mam pewności czy są identyczne kształtem.
Wiem ,ze mozna zamowic u wulkanizatora gdyby tylko miał. Z dziurką to nie ma problemu są nawet srebrne.nowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o względy wizualne to może nakładki plastikowe na śruby będą lepiej wyglądały??W ASO jedna szt. kosztuje ok 2zł. Sam nad tym myślę tylko nie wiem jak wygląda sprawa z śrubą zabezpieczającą. Czy też będzie ta nakładka na nią pasować.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusTak jak mówisz są różne kąty .
Zamieszczone przez AdrianJeśli chodzi o względy wizualne to może nakładki plastikowe na śruby będą lepiej wyglądały??W ASO jedna szt. kosztuje ok 2zł. Sam nad tym myślę tylko nie wiem jak wygląda sprawa z śrubą zabezpieczającą. Czy też będzie ta nakładka na nią pasować.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
RomanS, ewentualnie takie jak mi są potrzebne do wersji L&K na zamówienie.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
rafalus, patrzyles tutaj na przyjazni w nordhausie czy jak to sie tam zwie? Taki duuuuuzy niebieski hangar kolo zlomowiska
Ja tam wiem ze oni maja wszystkie srubki jakie chcesz.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Nie , narazie bylem w autostylu na ulanowskiego( byly sroby ale sie zmyly na zawsze)
sa srebrne z dziurka ze znaczkiem VW.
Zobacze do tego nordhausu
Z skodaczesci odpisali ,ze nie majanowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
A ja mam pytanie natury technczinej :wink:
Mam Octavie II 2007 r Ambiente. jak wiadomo jest ona na stalowych felgach 15"
Teraz dysponuje oryginanlnym alu felgami Skoda model Vega 16'
Czy śruby od stalowych będą pasowały? Czy potrzebuje kupić jakieś śruby, nakrętki?
Pozdrawiam!Octavia II 1,9 TDi Ambiente + masa dodatków
CB Uniden 520 XL + President MISSOURI
WWW.WARZENKO.PL - Twoje miejsce - nie tylko w sieci
Komentarz
-
Komentarz